Baykumaş Alışverişim

Herkese Merhaba! 

Bildiğiniz gibi uzun zamandır aranızda değildim, ben yokken harika bir site açılmış. Sizlerin aracılığıyla duydum. Baktım fiyatlar uygun, güzel kumaşlar var; e hemen almak lazım :) Sadece 2 parça kumaş siparişi vermiştim,  Tuğçe hanım sağolsun 2 parça da hediye göndermiş :) Kendisine bir kez de buradan teşekkür ederim :) Kumaşlara bayıldım, özellikle kaşe kumaşa. Epeydir aklımdaydı yünlü kumaş almak, kısmet bugüneymiş. Kargo konusunda da sıkıntı yaşamadım. Gecenin bir yarısı sipariş verdim, ertesi gün yola çıktı, diğer gün de elimdeydi. Kapıda ödeme seçeneği de var. Harika bişey, sepeti doldurdum yine kumaşlarla, maaşımı almayı bekliyorum :) 

Sevgiler..


Yorumlar

  1. Çok güzel kumaşlar, bende senin sayende Baykumaş ile tanışmış bulunuyorum. Sitelerine girdim ama şuan için bir sorun var sanırım sayfa görüntülenmedi bir türlü.. Bu kadar güzel hizmetleri varsa ve fiyatlarda uygunsa muhteşem ;)

    takibe aldım dikeceklerini merakla bekliyorum, bana da beklerim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle hoşgeldiniz bloguma :)
      baykumas.com a girmekte bir sorun yaşamıyorum,farklı bir tarayıcıdan deneyin bir de.
      Muhakkak uğrarım :)
      sevgiler..

      Sil
  2. Merhaba ben de baykumaştan alışveriş yaptım,gerçekten dediğiniz gibi çok hızlılar,Tuğçe hanım da çok ilgili ve kibar...
    http://benbuara.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İsimsiz, eleştiriyi aşan,hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum.
Teşekkürler.

Popüler Yayınlar