Kıbrıs'ta kar !

Son günlerde herkes kar resimlerini paylaşıyor, onlar kadar olmasa da buraya da yağdı kar ! Evet evet Kıbrıs'a dün akşam lapa lapa kar yağdı :) Gerçi 5dk sonra kesilmişti ama sokak lambalarının ışığında rastgele düşen karı görmeyi özlemiştim. Sabah uyandığımdaysa şu görüntüyle karşılaştım :)


Ben kış mevsimini çok severim, aslında sevdiğim kar ve taneleridir. Hani çocukken soğukta okula gitmek için sıcacık yataktan şikayet ederek kalkarsınız, sonra perdeyi açtığınızda her yer bembeyazdır, henüz bir ayak izi bile yoktur ya, o mutluluğu ve heyecanı hiç bir şeye değişmem :) Çok uzun zamandır özlediğim bir görüntüydü bu :) Zaten öğleye kadar eridi, kalıcı olmadı ama en azından hasret giderebildim :)

Yorumlar

  1. kıbrısta bır kezz bızde görduk karı...cocuklatımın hayatında grdugu ılk kardı..besparmaklara cıkıp kartopu oynamıstık:)) ve karı cok ıyı bılmedıgımız ıcın dönuste yolda kalmıstık arabayı surememıştık:))) senın yazın bana o gunlerı hatırlattı canım...bu dedıgım en az 13-14 sene onceydı sanırım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh nasıl özledim şöyle bir kartopu oynamayı :) Ne güzel beşparmaklara çıkıp kartopu oynayabilmişsiniz, sanırım ben beşparmaklara gidene kadar kar erirdi :)

      Sil
  2. Hoşgeldiniz bloguma :) benim de uğrayacağımdan emin olabilirsin :)

    YanıtlaSil
  3. inş cnm neden olmasın bankacılık çok sıkıcı=)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. yaaaaaaaaaa 7 yılımı verdim bi kere yağmadı kör olası kar :) harika gözüküyor harika.... kıbrıs en büyük aşk-ım. benim ikinci memleketim ona herşey yakışır. ya çok duygulandım.. kıbrıs üniden mezunum ben beş parmakların eteğindedir bilirsin. kesin orada baya kar olmuştur vay beeaa kıskandım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa hemen gel beklerim :) ama en çok bahar aylarında güzel oluyor Kıbrıs, kar ve soğuk havaya pek müsait değil, evlerde de doğru düzgün bir ısınma sistemi olmadığı için zor oluyor açıkçası :)

      Sil

Yorum Gönder

İsimsiz, eleştiriyi aşan,hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum.
Teşekkürler.

Popüler Yayınlar