çiçek bahçesi

Kocaman 1 aydan sonra herkese merhaba :) Herkese Hayırlı Ramazanlar :) Çok uzun zaman oldu buralara uğramayalı, çok özlemişim :) Ramazanda dikiş biraz zor oluyor, oruç bir yandan sıcak bir yandan neyse ki son 1 haftadır serinledik de bir şeyler dikebildim. Model tabi ki burda temmuz sayısından 108 numara ;) Kalıp kısa bedende verilmiş, yani 17-21, ben 18 bedende çıkardım kalıbı, sanki 40 bedenmiş gibi inanılmaz bol oldu, önden ve arkadan 2'şer pens atıp durumu kurtarmaya çalıştım ama yine de değişen bir şey olmadı :s  Bir de ben etek ucuna kavis ekledim, ayrıca önden bir kısa arkadan daha uzun çalıştım. Neyse en iyisi fotoğrafa geçelim biz :D 


Elbise ve bluz modelleri bunlar, sanırım kalıbı çıkartırken eksik yada yanlış bir şeyler yaptım ama o yanlış ne hala bulamadım :) Sanırım kumaş seçiminde var bir noksanlık, burda dik duran kumaştan dikmiş benim kumaşımsa dökümlü. Ama dikimi de giyimi de rahat bir model oldu :)


Neyse, bir de elbise diktim ama tam olarak bitmedi daha, bitirdiğimde fotoğraflarla burada olurum :) şimdilik hoşça kalın :)


Yorumlar

  1. hoş geldin tatlım :)
    bluz çok şeker olmuş cnm ellerine sağlık,
    yaa benim cnm hiç dikiş dikmek istemio bu aralar bi sürü de işim var bakalım hayırlısı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldumm :) çok teşekkür ederim, aynı dertten bende muzdariptim, neyse ki çabuk atlattım darısı senin başına :)

      Sil
  2. meraba çok güzel olmuş eline saglık banada bekleriim

    YanıtlaSil
  3. çok güzel görünüyor aslında ama. zaten burda'nın çoğu modelinde kalıplar aşırı bol çıkıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, kalıp çıkarırken hep tereddüt ediyorum acaba kalıp bedenime uyar mı diye, artık kalıbı ölçüp öyle çıkartıyorum :)

      Sil
  4. Merhaba desen çok hoşmuş.Ellerinize sağlık.Sevgiler,beklerim:)))

    YanıtlaSil
  5. güle güle giyin pek bi güzel olmuş...
    ay bu aralar çok hevesleniyorum şu burda dergisine. herkes alıp alıp dikiyor. ben dikişi pek bilmiyorum ama çok hevesim var. dergi alsam becerebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Burda dikişe yeni başlayanlar için mükemmel bir kaynak, bende hiç dikiş bilmezken burda'dan çıkardığım kalıplarla pek çok şey öğrendim. Burda aynı zamanda çok da iyi bir dikiş rehberi, bence vakit kaybetmeden dergi edinip dikmeye başlayın :) şimdiden kolay gelsin ;)

      Sil
  6. Merhaba bluz çok şık olmuş deseninide çok beğendim ellerinize sağlık.Sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İsimsiz, eleştiriyi aşan,hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum.
Teşekkürler.

Popüler Yayınlar